BOŽIĆNI SAJAM U PAKRACU – Ugodno i toplo druženje

Datum objave: 21. 12. 2018. | Kategorija: Susreti

PAKRAC – U organizaciji Turističke zajednice i Grada Pakraca, uz zvuke tradicionalnih božićnih pjesama, svjetlost upaljenih lampica, miris kuhanog vina i ugodni žamor mnogobrojnih Pakračana i Pakračanki, u atraktivnom prostoru dvorišta Kurije Janković otvoren je Božićni sajam.

Želeći sačuvati stoljetnu tradiciju sajmovanja i na najbolji se način pripremiti za blagdane, Grad Pakrac i Turistička zajednica i ove su godine u atraktivnom prostoru dvorišta Kurije Janković organizirali Božićni sajam. Bila je to prilika, da Pakračani i Pakračanke, posljednjeg petka prije Badnjaka, uz šalicu kuhanog vina ili topli čaj, kupe još po koju sitnicu za drage ljude i razmijene dobre želje s prijateljima i poznanicima.

Jer, upravo je to i osnovni smisao manifestacije koja postaje tradicija. Istaknula je to, pozdravljajući sugrađane, Anamarija Blažević, gradonačelnica Pakraca. „ Lijepo je vidjeti ovaj naš predivan prostor dvorišta Kurije u blagdanskom ruhu i sve vas, koji ste tu. Dokaz je to kako je sajam prepoznat, ali i potvrda kako će potrajati. Želim vam ugodno druženje i sve najbolje uz blagdane, puno zdravlja, obiteljske sreće i uspješnu Novu godinu.“, rekla je gradonačelnica, a s dobrim se željama pridružila i voditeljica ureda TZ, Gabrijela Sabo Seleši.

Za ugodnu i toplu atmosferu manifestacije koju nisu okrznuli ni temperaturni minusi, pobrinuli su se oni najmlađi, polaznici Dječjeg vrtića i Osnovne glazbene škole, pokazavši svima kako se pjeva i svira, a za ugođaj Božića u gradu, dobitnici priznanja za najbolje tematski uređen izlog.

TEKST: Simonida Tarbuk       FOTO: Dorian Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn