BOŽIĆNI SAJAM U PAKRACU – Po istinski duh blagdana i prigodne darove, navratite na gradsku šetnicu

Datum objave: 21. 12. 2023. | Kategorija: Susreti

PAKRAC – Od kako su uredili glavni trg i šetnicu, Pakračani s pravom uživaju u velikoj gradskoj pozornici na otvorenom. Mjesto je to i tradicionalnog Božićnog sajma koji u petak, 22. prosinca, s dobrodošlicom i pregršt sadržaja, očekuje male i velike posjetitelje

Nakon prošlogodišnjih sjajnih izdanja u prostoru dvorišta kurije Janković, svojevrsnog velikog dnevnog boravka na otvorenom, Pakračani će, svoje sugrađane, kao i sve drage goste i posjetitelje, u petak, 22. prosinca, na tradicionalnom Božićnom sajmu, s dobrodošlicom dočekati na gradskoj šetnici, novoj središnjoj pozornici na otvorenom.

Bit će to prilika da, u dobrom društvu i toploj blagdanskoj atmosferi, osjetite istinski duh Božića i izaberete jedinstvene poklone za one koje volite. Pobrinut će se za to 20-ak lokalnih OPG-a smještenih na prigodnim štandovima kao i sudionici pratećeg kulturno-umjetničkog programa- učenici Osnovne glazbene škole Pakrac, polaznici DV “Maslačak” Pakrac i pakračke mažoretkinje, a na sajam će, kako javljaju organizatori, Turistička zajednica Grada Pakraca, oko 17 sati, navratiti i Djed Božićnjak u pratnji Moto mrazova. Dovoljan razlog da sutra, u petak, od 16 sati, navratite na gradsku šetnicu, domaćini čekaju!

TEKST: S. Tarbuk                       FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn