BOŽIĆNI SAJAM U PAKRACU – Najbolji uvod u blagdane

Datum objave: 23. 12. 2023. | Kategorija: Susreti

PAKRAC – U susret blagdanima, središnja Pakračka šetnica u petak, 22. prosinca, bila je mjesto susreta, druženja i zajedništva zahvaljujući još jednom tradicionalnom Božićnom sajmu, manifestaciji koju godinama uspješno organiziraju Grad i Turistička zajednica

Božićni sajam, zajednička uspješna priča Grada Pakraca i Turističke zajednice, ove je godine, na središnjoj šetnici, okupio male i velike, podsjećajući ih na istinske vrijednosti blagdana. Unatoč pokojem temperaturnom minusu, središte Grada bilo je mjesto susreta, druženja i zajedništva ali i velika pozornica na otvorenom koju su raznovrsnim sadržajima ispunili učenici Osnovne glazbene škole, Osnovne škole Braće Radić, mališani Dječjeg vrtića „Maslačak“ te pakračke mažoretkinje, razveselivši brojnu publiku prigodnim pjesmama i plesom.

Za kupovinu sitnica u posljednji trenutak pobrinuli su se lokalni obrtnici, poduzetnici i OPG-i, predstavivši na dvadesetak uređenih štandova, domaće rukotvorine i suvenire. Pita li se namjlađe, vrhunca večeri bio je dolazak Djeda Mraza, kojeg su, po dobrom starom običaju, na mjesto susreta dovezli „Vitezovi tame”, članovi istoimenog moto kluba iz Pakraca. Uz fotografiranje za najljepšu uspomenu, prateću ponudu ića i pića, drage ljude i ugodne razgovore, bio je ovo najbolji uvod u Božić.

TEKST: S. T.                   FOTO: Pakrački list

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn