BOŽIĆNI SAJAM U NOVOJ GRADIŠKI – Sve je spremno za 12.Advent u našem gradu

Datum objave: 19. 12. 2018. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Iće, piće, originalni pokloni, dragi ljudi, dobra glazba, zabavni sadržaji i puno tople slavonske atmosfere čeka vas na novogradiškom Božićnom sajmu. Vidimo se u petak i subotu, 21.i 22.prosinca u Društvenom domu na 12. Adventu u našem gradu!

Prostor Društvenog doma u dane vikenda ispunit će mirisi i okusi blagdana.Sve je spremno za 12.Advent u našem gradu, tradicionalni novogradiški božićni sajam u organizaciji Turističke zajednice grada, koji će ove godine posjetiti više od 50 izlagača iz cijele Slavonije.

Omiljena gradska blagdanska manifestacija službeno će biti otvorena u petak, 21.prosinca, točno u podne, svečanošću u kojoj će, uz čelne ljude Grada i predstavnike brojnih udruga, sudjelovati i najmlađi i najstariji Novogradiščani, polaznici dječjeg vrtića i članovi Matice hrvatskih umirovljenika.

Uz bogatu ponudu izlagača, obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava i obrta, u dva dana trajanja manifestacije, posjetitelje novogradiškog božićnog sajma očekuju i mnogobrojni kulturno glazbeno zabavni sadržaji, a klince će, kao i svake godine, posebno razveseliti dolazak Djeda Božićnjaka u subotu, 22.prosinca. Želite li osjetiti duh blagdana, pronaći originalne poklone i uz šalicu kuhanog vina popričati s dragim ljudima, navratite ovaj vikend u novogradiški Društveni dom na 12.Advent u Našem Gradu! Dobro došli!

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: D. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn