BOŽIĆNI SAJAM U LIPIKU – Nedjelja u znaku blagdana

Datum objave: 19. 12. 2021. | Kategorija: Susreti

LIPIK – Ukoliko još uvijek niste “riješili” poklone i ndostaje vam blagdanske atmosfere ovu nedjelju, 19.prosinca navratite u Lipik gdje vas od 11 sati očekuje tradicionalni Božićni sajam ali i niz drugih zabavnih sadržaja za male i velike.

Posljednju nedjelju uoči blagdana, 19.prosinca, provedite u Lipiku gdje vas, uz niz pratećih zabavnih sadržaja za male i velike, u Udinskoj ulici, na otvorenom, od 11 sati očekuje i tradicionalni Božićni sajam. Prilika je to da, ukoliko još niste, riješite poklone, sretnete drage ljude, dobro se provedete, ali i upoznate s novom koncepcijom ukrašavanja Grada i ponšto drugačijim ambijentom, obzirom na trenutne radove na preuređenju parka.

Uz bogatu ponudu autentičnih proizvoda, božićnih ukrasa i suvenira, u okviru sadržajnog dana domaćini vas čekaju i na božićnoj vožnji gradskim ulicama fijakerom i lipicancima s Državne ergele Lipik, a od 13 sati i mogućnost posjeta ergeli božićnim vlakićem. U 14 sati startaju dječji božićni program i dječja predstava, a tu je i neizostavna Kuća Bake Mraz, na Tržnici Lipik koja vrata posjetiteljima otvara u 16 sati. Kako poručuju organizatori, sajam će trajati do kad budu izlagači voljni, a posjetitelji sretni, stoga navratite i osjetite duh blagdana!

TEKST: S. T.            FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn