BOŽIĆNI KONCERT U CERNIKU – Za osjećaj Božića i nakon Božića

Datum objave: 02. 1. 2019. | Kategorija: Kultura

CERNIK – „Raduj se cijeli svijete“ naziv je tradicionalnog, prigodnog Božićnog koncerta koji za poklonike glazbe organiziraju Kutjevački tamburaški orkestar, Zbor mladih Aeternum iz Županje i Tamburaški ansambl Akademije za umjetnost i kulturu Osijek. Glazbeni užitak čeka vas u četvrtak, 3. siječnja 2019. u 19,00 sati u Društvenom domu u Cerniku. Ulaz je slobodan.

Želite li osjećaj Božića produžiti i nakon Božića, i godinu početi s pjesmom, Božićni koncert „Raduj se cijeli svijete“ događaj je koji morate posjetiti. Tradicionalna je to „glazbena priča“ koju će poklonicima glazbe ponuditi Kutjevački tamburaški orkestar, Zbor mladih Aeternum iz Županje i Tamburaški ansambl Akademije za umjetnost i kulturu Osijek, u Društvenom domu u Cerniku, u četvrtak, 3. siječnja 2019.godine, zahvaljujući sjajnoj suradnji i „profesionalnom“ prijateljstvu s Hrvatskim pjevačkim društvom „Tomislav“.

Uz iznimnan program sastavljen od tradicionalnih hrvatskih božićnih napjeva, klasične glazbe i evergreena, posebnost koncerta „Raduj se cijeli svijete“ je i u činjenici kako će, osim Cernika i Kutjeva, biti održan još samo u Županji i Osijeku, stoga, obavezno navratite.

TEKST: S. T.      FOTO: plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn