BOŽIĆNI DOMJENAK U POŽEGI – Tisuću porcija perkelta od soma uz blagdanske čestitke

Datum objave: 24. 12. 2019. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – Tisuću porcija perkelta od soma podijeljeno je u požeškoj pješačkoj zoni, u organizaciji Grada Požege, Obrtničke komore Požeško-slavonske županije i Udruženja obrtnika grada Požege. Uz predstavnike obrtnika, blagdanski objed dijelili su ispred Grada Požege gradonačelnik Darko Puljašić i zamjenici Mario Pilon te Ferdinand Troha, a pridružio im se i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

“Ovo je već tradicija da u prigodi Božića pripremamo tisuću procija hrane za naše građane, a to je samo jedna u nizu akcija kojima želimo poručiti kako su obrtnici vitalni dio svake zajednice. Potvrđuje to i godina koja je iza nas jer obrtništvo konačno bilježi i određene pozitivne pomake te otvaranje novih tvrtki i obrta,” naglasio je predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk. Uz ukusnu hranu, gradonačelnik Puljašić svojim je sugrađanima uputio i čestitku.

“Mojim dragim sugrađankama i sugrađanima želim čestit i blagoslovljen Božić i sretnu novu 2019. godinu. Želim da se nagodinu puno više družimo, volimo, da surađujemo i budemo jedni drugima prijatelji i pravi sugrađani kako bi ovaj grad i svi mi u njemu još više napredovali,” rekao je gradonačelnik Puljašić. Mirisna i ukusna hrana nestala je u trenu uz dobro raspoloženje, međusobna čestitanja i optimizam, baš kako i dolikuje blagdanskom ozračju.

TEKST: S. Pok          FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn