BOŽIĆNA PRIČA U SIBINJU – Manifestacija koja promovira zajedništvo i istinski duh blagdana

Datum objave: 27. 11. 2023. | Kategorija: Susreti

SIBINJ – Njegujući vrijednosti zajedništva i Božić kakav je nekad bio, Općina Sibinj i ove će godine, u blagdansko vrijeme, u suradnji sa školom, vrtićem i mjesnim udrugama organizirati adventsku “Božićnu priču u Sibinju”.

Ponosni na zajedništvo, njegujući tradiciju i Božić kava je nekad bio, Općina Sibinj, u suradnji sa školom, vrtićem i mjesnim udrugama i ove će godine organizirati jedinstvenu Božićnu priču u Sibinju. Riječ je o manifestaciji koja okuplja, zabavlja ali i pruža priliku lokalnim obrtnicima i poduzetnicima da nešto zarade i predstave vlastite proizvode. Ovogodišnja, sada već tradicionalna manifestacija odvijat će se kroz šest dana- 8., 9. i 10., te 15., 16. i 17.prosinca od 19 do 22 sata u središnjem sibinjskom parku.

Bit će to prilika za kupovinu kolača, ručnih radova, unikatnih rukotvorina, kao i uživanje u lovačkoj kobasici i dobrom kuhanom vinu. Svaku večer posjetitelje će zabavljati tamburaši, a za najmlađe organizatori pripremaju brojna iznenađenja. Uz sajamsku priču prepunu sadržaja za male i velike, Općina Sibinj na Badnjak, 24. prosinca, organizira i zajednički doručak, stoga, navratite, jer smisao Božića je u zajedništvu.

TEKST: S. Tarbuk                   FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn