BLAGDANSKO DRUŽENJE S GRAĐANIMA – Uz čestitke i dobre želje podijeljeno tisuću porcija perkelta od soma

Datum objave: 23. 12. 2023. | Kategorija: Susreti

POŽEGA -Desetu zaredom godinu požeško-slavonski obrtnici u suradnji s partnerima organizirali su uoči Božića prigodni domjenak za građane za koji su pripremili tisuću porcija porcija perkelta od soma, 300 u Pleternici i 700 u Požegi.

Obrtnici Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, Udruženja obrtnika Požega i Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika u suradnji s Požeško-slavonskom županijom, Turističkom zajednicom Grada Požege te Gradom Požegom i Gradom Pleternicom, povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana i ove godine organizirali su prigodnu akciju podijele posnog obroka građanima. Uz direktoricu TZ Grada Požege Mirnu Šimunović Svoboda i njen vrijedni tim djelatnika, obrtnicima su u podijeli zdušno pomogli požeško-slavonska županica Antonija Jozić i njen zamjenik Ferdinand Troha te gradonačelnik Požege dr. sc. Željko Glavić i njegov zamjenik Borislav Miličević.

“Tradicionalno, desetu godinu zaredom provodimo u prigodi blagdana podjelu posnih obroka.Naše sugrađane odlučilo smo počastiti s 700 porcija perkelta od soma, a ovo je samo jedna u nizu akcija kojima želimo poručiti kako su obrtnici vitalni dio svake zajednice. Zahvaljujem se Gradu Požegi, Turističkoj zajednici Grada Požege i Požeško-slavonskoj županiji koji prate sve naše projekte i koji su sa nama cijelo vrijeme. Svim građanima naše županije želim sretan Božić i uspješnu novu godinu, ” rekao je predsjednik udruženja obrtnika Požega Željko Pojer.

Zahvale obrtnicima i čestitke svojim sugrađanima uputio je i požeški gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić. “ i ove godine s našim obrtnicima organizirali smo ovaj, sada već tradicionalni događaj. Želim svim sugrađankama i sugrađanima da se lijepo zabave, a koristim priliku i da svima Požežankama i Požežanima, svim našim gostima zaželim sretan Božić i puno sreće, mira uspjeha i zdravlja u novoj 2024. godini.”

“Tradicionalno okupljanje ovdje u Požegi, zajedno s našim obrtnicima, vrijedna je tradicija kojom, uz sugrađanke i sugrađane, iščekujemo radost Božića., Svim žiteljima Požeško-slavonske županije želim miran, sretan i blagoslovljen Božić, a neka nam i 2024. godina bude uspješna, zdrava i sretna.” rekla je požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

Božićni domjenak za građane ispunjen dobrim željama i zajedništvom, prigodnim skladbama obogatili su polaznici glazbene radionice “Nota” i učenici Glazbene škole Požega.

TEKST: S. Pok                 FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn