BISTRO LEDIĆ – Novi način poslovanja iskusnog majstora kuhanja

Datum objave: 23. 9. 2018. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Stručnjaci se slažu kako je doručak najvažniji obrok u danu. Baš kao i nešto toplo i „na žlicu”. Stoga, kad se poželite finog i domaćeg, možete navratiti u Bistro Ledić.

Iako provjerene recepte, kažu, ne treba mijenjati, novi načini poslovanja uvijek su dobro došli. Osim toga, najbolja su druženja ona uz pun stol i fina jela. Zna to i iskusni lokalni majstor kuhanja Anđelko Ledić, stoga je je u loncu „Anđeoske kuhinje“ skrčkano nešto novo. Bistro Ledić. Mjesto je to na kojem će vam, odlučite li dan početi pravim navikama, uz prvu jutarnju kavu, čaj ili topli napitak, poslužiti i burek, slatki ili slani.

Osim najvažnijeg obroka u danu, doručka za samo 10 kuna, Bistro Ledić u Njemačkoj ulici 1., gostima svakodnevno nudi i gablece-kuhano jelo sa žlicom, svojevrsni dnevni meni i topli stol s izborom od sedam – osam jela, koje ćete, uz juhu i salatu, platiti samo 35 kuna i moći jesti koliko možete i poželite. Uz dvoranu sa oko 30 sjedaćih mjesta, Bistro Ledić nudi i salu za poslovne sastanke opremljenu računalom,printerom, tv-om i razglasom, idealnom za trenutke kada svoje suradnike i poslovne partnere želite fino ugostiti i još bolje nahraniti. Navratite li obiteljski, i klincima će biti zabavno, jer tu je i tobogan, koji, poželite li ga kod kuće, za dječje rođendane, možete i iznajmiti. Bistro Ledić idealno je mjesto i kada se želite opustiti, jer tu je i mali vinski podrum opremljen vinima eminentnijih požeških vinara.

Uz dobro poznatu domaću kuhinju za koju se brine visoko kvalificirano osoblje, u Bistro-u Ledić čekaju vas i jela s ražnja, pripremljena „ na licu mjesta“ koja, ugođaja radi, možete konzumirati i na terasi u ugodnoj hladovini oraha. Uz novi prostor, tu je i dalje, kvalitetom i pristupačnom cijenom, dobro poznata usluga cateringa, s ekipom spremnom ispuniti sve klijentove želje i primiti narudžbu na broj 099/411 4119. Radno vrijeme Bistro-a Ledić je od 7 do 16 sati za gablece, od 16 do 21 radnim danom, te subotom i nedjeljom do 24 sata. Kad se poželite finog i domaćeg navratite u Bistro Ledić!

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn