BICIKLIJADA U PAKRACU – Novi datum Biciklijade 21. srpnja

Datum objave: 17. 7. 2019. | Kategorija: Susreti

PAKRAC – Tradicionalna Biciklijada 2019. u organizaciji turističkih zajednica Pakraca i Lipika, koja je prije nepuna dva tjedna odgođena zbog loših vremenskih prilika, održat će se u nedjelju, 21. srpanja.

Polazak iz Pakraca je predviđen oko 17 sati. Biciklistička kolona će krenuti od pakračke Gradske tržnice, a zatim će nastaviti ulicama Matice hrvatske, Andrije Hebranga (naselje Jug), Hrvatske policije iz Domovinskog rata te dijelom Bolničke prema poljskom putu koji ide uz nasip rijeke Pakre u smjeru Lipika.

Nastavak biciklijade predviđa kretanje nasipom Pakre preko pontonskog mosta, a zatim Mažuranićevom, Baranjskom i Udinskom ulicom kroz lipički perivoj. U Lipiku je okupljanje predviđeno kod paviljona “Izvor”/”Antunovo vrelo” u lipičkom perivoju. Nakon predaha biciklijada će nastaviti preko Trga dr. Franje Tuđmana, Ulice Matije Gupca, jezera Raminac i Klise u smjeru Matkovca, odnosno jezera Pakurnovac koji je i krajnje odredište biciklijade.


Za sve sudionike je predviđena bogata tombola u kojoj je glavna nagrada poklon bon u vrijednosti 1.000,00 kuna, a prigodni pokloni bit će uručeni najmlađem i najstarijem sudioniku biciklijade. Više detalja pogledajte OVDJE

TEKST: S. P.        FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn