BAZENI LIPIK – Otvorenje sezone uz nastup Ansambla Lado

Datum objave: 20. 5. 2022. | Kategorija: Susreti

LIPIK – Kako su nam ljetne temperature stigle i prije kalendarskog početka omiljenog godišnjeg doba, bit će red krenuti ranije i na kupanje. Na Bazenima Lipik to možete učiniti već od petka 3.lipnja, za kada je, uz pregršt zabavnih sadržaja i večernji nastup ansambla Lado, najavljeno službeno otvorenje sezone. Dobro došli!

Kako je ljeto, obzirom na visoke temperature stiglo i prije službenog kalendarskog početka, ove ćemo godine, čini se, nešto ranije krenuti i na kupanje. Znaju to na Bazenima Lipik stoga vas, s pregršt zabavnih sadržaja, očekuju već od petka, 3.lipnja, za kada je, uz pregršt cjelodnevnih zabavnih sadržaja, najavljeno i službeno otvorenje sezone.

Navratite li toga dana u Lipik, tijekom dopodneva očekuje vas dječja olimpijada, dok su večernji sati rezervirani za ugodna glazbena druženja. Zaljubljenici u tradiciju i folkloristiku od 20 sati mogu uživati u nastupu Lada, jednog od naših najboljih profesionalnih folklornih ansambala koji s Lipikom ima posebnu vezu. Naime, jedan od utemeljitelja i prvi umjetnički ravnatelj Ansambla Lado, Zvonimir Ljevaković, ugledni folklorist, etnograf i etnokoreograf čija se bista od prošle godine nalazi u gradu, rodom je iz Lipika.

Nakon, još jednog, bez sumnje, sjajnog nastupa ansambla koji je hrvatsku tradiucijsku baštinu predstavio cijelom svijetu, zabavni program nastavit će se uz svirku grupe Ambar. Bogati program prigodom otvorenja nove kupališne sezone samo je uvertira u pravi dašak osvježenja tijekom kojeg će ljeto na lipičkim bazenima biti upotpunjeno mnoštvom zabavnih i sportskih aktivnosti, noćnih kupanja, kao i ponekim iznenađenjima, koja ćete morati sami otkriti.

TEKST: S. Tarbuk             FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn