BAZENI LIPIK ČEKAJU PRVE KUPAČE – Svi na kupanje

Datum objave: 02. 6. 2023. | Kategorija: Lifestyle

LIPIK – Prve kupače od subote 3. lipnja, spremno očekuju lipički bazeni, sve do 31.kolovoza za kada je predviđen kraj kupališne sezone. Kako i priliči svakom početku, u subotu se neće naplaćivati ulaz, a za sve posjetitelje vrata će biti otvorena već od 9 sati dok je u večernjim satima na rasporedu koncert grupe “Nevera band”.

Prvo ovogodišnje ljetno druženje na lipičkim bazenima zakazano je za subotu, 3.lipnja u 9 sati, kada i službeno počinje cjelodnevno besplatno kupanje, jer svaki početak valja obilježiti. Dan prepun dobre zabave, odlučite li tako, može potrajati do kasno u noć, jer, uz bogatu ugostiteljsku ponudu, domaćini vam, u večernjim satima, pripremaju koncert požeške grupe Nevera band. Uz besplatan ulaz na kupanje i koncert, recimo još i kako će, u slučaju lošeg vremena, druženje biti organizirano u zatvorenom prostoru bazena. Uvodnim ljetnim koncertom bit će predstavljena i nova statična ljetna pozornica predviđena za brojna društveno-kulturna i zabavna događanja koja vas očekuju cijelo ljeto.

Kako doznajemo, radno vrijeme bazena bit će isto kao i prošle godine- od nedjelje do četvrtka od 9 do 21, a petkom i subotom, kada je predviđeno i noćno kupanje do 2 sata ujutro. Više informacija potražite na službenoj facebook stranici Bazeni Lipik.

TEKST: S. T.                    FOTO: Lipički compas

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn