AUTOKLUB POŽEGA – Nabavljeno vozilo za prijevoz oštećenih i vozila u kvaru

Datum objave: 05. 4. 2018. | Kategorija: Društvo

hal

POŽEGA – Autoklub Požega nabavio je specijalno vozilo opremljeno potrebnom opremom za prijevoz automobila u kvaru ili oštećenih automobila. Vozilo je nabavljeno uz potporu Hrvatskog autokluba i Grada Požege, a namijenjeno je za potrebe više od tisuću članova požeškog Autokluba ali i za sve ostale vlasnike vozila s ovog područja.

Uz specijalno vozilo su i svi potrebni certifikati za djelatnost kojoj je namijenjeno u skladu s propisima Hrvatskog autokluba i srodnih međunarodnih specijaliziranih asocijacija za sudionike u prometu. “Potporom Hrvatskog autokluba, kao naše krovne organizacije, i grada Požege uložilo smo više od 200 tisuća kuna, a ovo će biti korist ne samo za naše članove već i za ostale vlasnike vozila u našem kraju,” rekao je predsjednik Autokluba Požega Marijan Babić.

m1h mmmm

Dodao je kako mogu prevoziti vozila maksimalne težine do 3100 kilograma jer je platforma na tom vozilu odgovarajuće površine za transport i tako velikih vozila. “Ta platforma najveća je u Požeško-slavonskoj županiji tako da će sigurno korisna kako vozačima tako i gospodarstvu u slučaju iznenadnih kvarova na vozilima ili nezgoda na prometnicama,” pojasnio je Babić.

TEKST: S.P.        FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn