AUREA FEST POŽEGA – Sve je spremno za dobre vibracije i vatromet mirisa, boja i okusa

Datum objave: 29. 8. 2019. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – Sve je u festivalskom gradu spremno za četverodnevno slavlje. Još nekoliko sati traje zatišje, a potom kreće vatromet zvukova, boja, okusa i mirisa. Malo smo prošetali…

Uz glavnu pozornicu na Trgu sv. Trojstva, Požežane i njihove goste čekaju i druge lokacije pune sadržaja i dobrih doživljaja. Trg sv. Terezije središnje je mjesto okupljanja najmlađih i njihovih roditelja u vrijeme Aurea Festa. I ove će godine odzvanjati veseljem i smijehom jer u bogatom četverodnevnom programu očekuju vas natjecanja, radionice, prekrasne koreografije i predstave, vješti mađioničari, luckasti klaunovi i spretni žongleri.

Art park je umjetnička oaza u podnožju požeškog starog grada i ispred ulaza u zonu Aurea jazz festa i Aurea urban festa. Održava se 29. i 30. kolovoza 2019. godine.Prošle godine okupio je brojne kreativce s njihovim nekonvencionalnim umjetničkim kreacijama i instalacijama, radionicama, knjižnicom bez zidova, izložbama slika i glazbenim programima te brojnim drugim sadržajima, a tako će biti i ove godine. I Pješačka zona nudi bogatstvo sadržaja koji će zavladati svim osjetilima. Vidimo se!

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn