ALKOHOL I BRZINA – U dvije prometne nesreće ozlijeđeno pet osoba, jednu izazvao alkoholizirani vozač

Datum objave: 17. 2. 2024. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Prometne nesreće su se dogodile u Požegi u Zrinskoj ulici te između mjesta Pakrac i Omanovac

U petak 16. veljače 2024. oko 18.35 sati u Požegi u Zrinskoj ulici, 51-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,35 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila je udario u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 52-godišnjak, a koji se zbog gustoće prometa nalazio zaustavljen ispred prijelaza ceste preko željezničke pruge.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 32-godišnja putnica iz vozila kojim je upravljao 52-godišnjak, kao i 51-godišnjak koji je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja.Protiv počinitelja slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nešto kasnije, oko 20.10 sati između mjesta Pakrac i Omanovac 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u putni kanal. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni putnici starosti 14 i 16 godina, kao i vozač protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST. S. P.                   FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn