AKO PIJEŠ NE VOZI – Policajci isključili iz prometa vozača s 3,18 promila

Datum objave: 06. 7. 2020. | Kategorija: Crna kronika

NOVA GRADIŠKA –  Pijan i bez vozačke, 32-godišnjak  je dobio  zatvorsku kaznu od 60 dana, novčanu kaznu od dvije tisuće kuna, te zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

Nadzirući promet u kontinuitetu, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška,  3. srpnja, u Novoj Kapeli u večernjim satima zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnjak. Alko testom je u vozačevu organizmu očitana koncentracija alkohola od 3,18 promila. Vozač je odmah isključen iz prometa i zadržan u policiji do otriježnjenja.Daljnjim radom policijskih službenika, utvrđeno je da je 32-godišnjak upravljao neregistriranim osobnim automobilom i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima.

Dana 4. srpnja, policijski službenici su 32-godišnjaka odveli u Općinski sud Stalna služba u Novoj Gradiški, gdje je proglašen krivim te mu je izrečena zatvorska kazna od 60 dana, novčana kazna od dvije tisuće kuna, te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci. Policijski službenici su 32-godišnjaka isti dan predali u zatvor u Požegu.

TEKST: S. P./ PU BP       FOTO: ilustracija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn