AKO PIJEŠ, NE VOZI – Pijan vrijeđao policijske službenike

Datum objave: 06. 1. 2024. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Alkoholizirani 44- godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju

U subotu 6. siječnja 2024. oko 1.55 sati između mjesta Požega i Alilovci, policijski službenici su u prometu zatekli 44-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,42 promila upravljao osobnim automobilom, a koji je prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nakon što je isključena iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola ponovno upravljala osobnim automobilom

U subotu 6. siječnja 2024. oko 3.55 sati u Policijsku postaju Požega s osobnim automobilom pristupila je 54-godišnjakinja koja je već ranije isključena iz prometa zbog upravljanja pod utjecajem alkohola od 0,74 promila.Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozačica je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P.                    FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn