AKO PIJEŠ, NE VOZI – Alkoholizirani upravljali vozilima

Datum objave: 22. 12. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U mjestu Velika u Ulici Stjepana Radića i u Požegi u Zagrebačkoj ulici u prometu su zatečeni vozači pod utjecajem alkohola

U četvrtak 21. prosinca 2023. oko 21.05 sati u mjestu Velika u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2,14 promila upravljao 37-godišnjak.

Istoga dana, oko 21.30 sati u Požegi u Zagrebačkoj ulici u prometu je zatečen 25-godišnjak koji je prije stjecanja prava na upravljanje, bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljao neregistriranim mopedom. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio njegov identitet.

Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv 37-godišnjaka slijedi prekršajni nalog, dok protiv 25-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

TEKST: S. P.              FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn