AKCIJA ‘GLASNO!’ – Pozvani svi kreativci, koji tišinu izolacije razbijaju bukom: skladaju, pišu, pjevaju, plešu…

Datum objave: 05. 4. 2020. | Kategorija: Lifestyle

ZAGREB/ POŽEGA – Sada kada smo svi doma, u cilju sprječavanja daljnjeg širenja epidemije, trebamo nekako izdržati u svojoj namjeri da nas proljetno sunce ne izmami van. Naravno, u društvu je sve lakše, pa je i akcija ‘Glasno’ RTL Musica upravo usmjerena ka dijeljenju glazbe i stvaralaštvu. Pokažite kako stvarate u svoja četiri zida!

Stoga su pozvani svi kreativci, koji tišinu izolacije razbijaju bukom, pjesmom, skladaju, pišu, pjevaju, plešu (…), da svoje radove podijele s RTL Musicom, a oni će sa svima drugima. Najbolji autorski radovi objavit će se na web stranicama RTL-a, postat će dijelom RTL-ovih playera i online kanala, a najkreativniji će biti prikazani i kroz njihove tv emisije. Dakle, ovo nije natječaj, već prilika da pokažemo koliko je Hrvatska glasna čak i kad je oko nas sve tiho.

Svoje radove, zajedno s osnovnim osobnim podacima, možete slati u Facebook inbox RTL Musica, a oni će vaše najbolje radove objaviti na web stranicama RTL televizije.

Akciju su podržala i neka poznata lica pa tako možete već poslušati Lollobrigidu i njihovu divnu “izolacijsku” verziju pjesme “Sutra” ili pak pjesmu iz predstave “Žene u crvenom”, koja je svoju premijeru imala u osječkom HNK, a u izvedbi glavne glumice Anite Schmidt, dok  je autor teksta, njezin suradnik i partner, poznati hrvatski pisac Davor Špišić – ipak odlučio ispričati glazbenu anegdotu iz izolacijskog shoppinga. Hrvatska glumica Erna Rudnički poslala je svoju izvedbu pjesme “Yesterday is Here” Toma Waitsa.
A sada je na vama red, pokažite kako stvarate u svoja 4 zida! Budite glasni u svom stvaralaštvu. I ne zaboravite – #ostanidoma!

PLAYLISTA GLASNO

TEKST: S. P./ RTL       FOTO: RTL Glasno

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn