AJVAR FEST U LIPIKU – Budite dio jedinstvenog gastro natjecanja i okušajte se u pripremi zimnice

Datum objave: 03. 9. 2022. | Kategorija: Susreti

LIPIK – Iako mu porijeklo baš i nije potpuno poznato, ajvar je začin i specifičan namaz u kojoj se uživa diljem regije, a jesen idealno vrijeme za njegovu pripremu. Stoga, imate li provjereno dobar recept okušajte natjecateljsku sreću i budite dio jedinstvenog Ajvar festa 24. rujna u okviru obilježavanja Dana Grada Lipika

Jedan od najukusnijih specijaliteta balkanske kuhinje, namaz od paprike i patlidžana čije porijeklo nije potpuno poznato i ove će se godine, u okviru bogatog programa obilježavanja Dana Grada Lipika pripremati na jedinstvenom gastro natjecanju pod nazivom Ajvar fest. Imate li, stoga, provjereno dobar recept i spremnu ekipu, jer tko još priprema ajvar sam, prijavite se do 10. rujna pozivom na broj 098 947 6739 i budite dio ukusne i mirisne jesenske priče zakazane za 24.rujna.

Uz festival domaćeg ajvara i priliku da okušate vlastite vještine pripreme zimnice, ljubazni vas domaćini čekaju i na izložbeno-prodajnom sajmu na kojem će svi zainteresirani izlagači, poduzetnici i obrtnici gostima ponuditi proizvode iz domaće radinosti. Želite li biti dio bogate ponude stignete se prijaviti do 16.rujna putem prijavnice na mail info@liratravel.eu, a pozivom na kontakt broj 099 380 84 67 saznajte i sve ostale informacije. Pozdravite dolazak jeseni uz mirise i boje ukusnih plodova i vidimo se na Ajvar festu u Lipiku!

TEKST: S. T.                       FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn