ADVENT U STAROM PETROVOM SELU – Zagrijte srce i dušu uz dobre domaćine i najbolje domaće tamburaše

Datum objave: 12. 12. 2023. | Kategorija: Susreti

STARO PETROVO SELO – Ponosni na tradiciju, zajedništvo i vrijedne ruke članova brojnih lokalnih udruga, promovirajući istinske vrijednosti Božića, Općina Staro Petrovo Selo ove vas nedjelje, 17. prosinca, s dobrodošlicom čeka na Adventu

Nastojeći, iz godine u godinu, osmisliti sve zanimljivije sadržaje, istovremeno promovirajući istinske vrijednosti Božića, Općina Staro Petrovo Selo ove vas nedjelje, 17.prosinca, s dobrodošlicom čeka na Adventu. U nezaboravnom događaju, poručuju organizatori, uživat će i veliki i mali, jer poseban gost večeri bit će Djed Božićnjak, spreman podijeliti radost i poklone najmlađima. Uz kuhano vino, čaj, kobasice, hrenovke za djecu, fritule i palačinke, druženje će potrajati do dugo u noć, a za sjajnu atmosferu pobrinut će se najbolji domaći tamburaši.

Nedjeljno druženje na prostoru ispred Hrvatskog pučkog doma, u tradicijskom i blagdanskom ozračju, još je jedna prilika za zajedništvo na koje su Petrovoselci, s pravom ponosni, baš kao i na vrijedne ruke članova brojnih lokalnih udruga bez čije pomoći događaja ne bi ni bilo. Bez obzira na temperature i moguće minuse, ovu nedjelju, u 16 sati, nakon obiteljskog ručka i odmora, svakako navratite na Advent u Starom Petrovom Selu i zagrijte srce i dušu uz dobre domaćine i zvuke najboljih domaćih tamburaša. Vidimo se!

TEKST: S. T.                  FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn