ADVENT U STAROM PETROVOM SELU – Red tradicije, red zdravlja, uz dobre domaćine, Djeda Božićnjaka i TS Satir

Datum objave: 19. 12. 2019. | Kategorija: Susreti

STARO PETROVO SELO – Na jedinstven način Advent će biti obilježen i u Općini Staro Petrovo Selo za što će se pobrinuti članovi KUD-a Tamburica, vjerni čuvari tradicije iza kojih je gotovo pola stoljeća djelovanja. S brojnim prigodnim i zanimljivim sadržajima domaćini vas čekaju u nedjelju, 22.prosinca

Kako bi najradosniji blagdan proslavili zajedno, u toploj, obiteljskoj atmosferi, jer, upravo je to i smisao Božića, Općina Staro Petrovo Selo mještanima će, ali i svima onima koji navrate u potrazi za mirisima i okusima blagdana, ove godine pokloniti niz prigodnih sadržaja. Pod “dirigentskom palicom” KUD-a Tamburica, vjernih čuvara tradicije iza kojih je gotovo pola stoljeća kontinuiranog djelovanja, Advent u Starom Petrovom Selu, u nedjelju, 22.prosinca, donosi Božićni koncert na kojem će uz domaćine-dječji zbor, vokalni ansambl Lira i Tamburaški orkestar- nastupiti i polaznici Dječjeg vrtića “Vjeverica”, Zbor umirovljenika, Župni zbor svetog Antuna Padovanskog i članovi Tamburaškog sastava Drežnik.

Nakon glazbenog uvoda, posjetitelje očekuje prvi Sajam zdrave sezonske prehrane, organiziran u okviru EU projekta “Zdravi ljudi, zdrava općina”. Organizatori Adventa mislili su i na najmlađe za koje je osiguran dolazak Djeda Božićnjaka s darovima. “Zadovoljstvo nam je što ćemo i ove godine žiteljima naše Općine, dva dana uoči Badnjaka, dovesti “dobri duh Božića”. Pobrinuli su se za to članovi mjesnog KUD-a i staropetrovoselski vinari, okupljeni u Udrugu Sveti Vinko. Prigoda je to za zajedničko druženje uz pjesmu, dobru glazbu i tople napitke , stoga, navratite i pridružite nam se”, s dobrodošlicom poziva načelnik Općine, Nikola Denis.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn