ADVENT U POŽEGI – Premijera filma u društvu najboljih prijatelja na četiri noge

Datum objave: 27. 12. 2023. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – U organizaciji turističke zajednice Grada Požege 30. prosinca u 19,00 sati u prekrasnom adventskom okruženju Parka pod gradom održat će se premijera dokumentarnog filma “Čorki” autora Hrvoja Podobnika Gere. Doživite nezaboravan trenutak zajedništva s vašim najboljim prijateljima na četiri noge!

Film govori o aktivnostima udruge Indigo iz Zagreba, a njegov glavni junak je nevjerojatni pas Čorki, štićenik udruge koji čeka na svoje udomljenje. Kroz emotivno putovanje, ovaj dokumentarac nas vodi kroz priču o ljubavi, vjernosti i nesebičnosti koju kućni ljubimci donose u naše živote.

Osim toga, ova premijera bit će posebno označena kao doček Nove godine za pse!”Pozivamo sve ljude da dođu sa svojim kućnim ljubimcima i zajedno s nama proslave ovu jedinstvenu priliku. Neka park Pod gradom postane mjesto gdje će psi uživati u posebnom doživljaju zajedno s vama.Premijera će se odviti u sklopu čarobnog adventskog ozračja u Požegi, pružajući vam priliku da doživite nezaboravan trenutak zajedništva s vašim najboljim prijateljima na četiri noge.Vidimo se na premijeri, gdje ćemo zajedno biti promjena koju želimo vidjeti u svijetu!” poručili su iz TZ Grada Požege.

TEKST: S. P.                  FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn