ADVENT U POŽEGI – Otvoreno klizalište na sportsko-rekreacijskom centru

Datum objave: 04. 12. 2021. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Grad Požega i TZ Grada Požege pobrinuli su se da Požežani i ove godine mogu uživati u blagdanskim radostima na sportsko – rekreacijskom centru. Pravu bajkovitost daje klizalište koje otvoreno večeras, a zimsku zabavu svim uzrastima pružat će do 6. siječnja, svaki dan od 10,00 do 22,00 sata, uz brojne druge sadržaje na ovom prostoru.

Klizalište je postavljeno na košarkaškom igralištu, a prve korake na ledu otplesale su Požeške mažoretkinje, te članice i članovi Plesnog studija Marine Mihelčić. Za pravi glazbeni ugođaj pobrinuli su se učenici Glazbene škole Požega i DJ Robi Radoš. Okupljene male i velike Požežane prigodnim je riječima u ime gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića pozdravila pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Maja Petrović.

“U izazovnom vremenu izuzetno nam je važno zadovoljiti potrebu djece za kretanjem, izražavanje pokretom, te sportskim aktivnostima omogućiti pozitivan utjecaj na raspoloženje naših najmlađih sugrađana.,” rekla je pročelnica poželjevši svima vesele i radošću ispunjene blagdane. Cijena ulaznice za klizanje iznosi 10 kuna za pola sata, a u cijenu su uključene i klizaljke. Radno vrijeme klizališta je svakim danom od 10,00 do 22,00 sata.

Uz čaj, miris cimeta i kuhanog vina pored skliske zabave pripremljeni su i drugi popratni sadržaji koji će biti organizirani na ovom prostoru, a Dječji doček Nove godine očekuje mališane 31. prosinca od 16,00 do 18,00 sati uz vatromet.

TEKST: S. Pok                    FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn