ADVENT U POŽEGI – Otvoren Božićni sajam u požeškoj pješačkoj zoni

Datum objave: 21. 12. 2019. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – Danas je otvoren Božićni sajam u požeškoj pješačkoj zoni. Uz adventske kućice koje nude tople napitke, kobasice i slastice, pješačka zona od danas nudi i bogatu ponudu suvenira, božićnih ukrasa, rukotvorina i domaćih gastro-proizvoda na štandovima obiteljskih gospodarstava, udruga, zadruga i obrtnika.

Uz glazbeni program sajam je otvorio gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji je građane pozvao na uživanje i radost u duhu Božića, ljubavi i zajedništva. “Puno je stvari ovdje izloženo koje su za nas pripremili naši OPG-ovci, puno je tu rukotvorina, izvrsnih kolača i domaćih proizvoda. Družimo se, budimo zajedno, budimo dobri jedni prema drugima jer ovo je mjesec ljubavi i zajedništva, a 31. prosinca vidimo se ovdje na istom mjestu kako bi zajedno dočekali i Novu godinu,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

Uz sajam u pješačkoj zoni u organizaciji Obrtničke komore Požeško slavonske županije i Udruženje obrtnika Požega 24. prosinca u 10,30 sati održat će se i tradicionalni Božićni domjenak za građana, a 31. prosinca bit će organiziran i Doček Nove godine.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn