ADVENT U PLETERNICI – Božićna i rođendanska razglednica pleterničkih mažoretkinja

Datum objave: 08. 12. 2018. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – U sklopu Adventa u Pleternici, pleterničke mažoretkinje izvele su program “Božićna razglednica”. Priredbom je i Udruga pleterničke mažoretkinje proslavila 15 godina svog djelovanja.

Obljetnicu mažoretkinjama čestitao je zamjenik gradonačelnice Antonije Jozić Domagoj Katić, uz zahvalu za sva postignuća i obogaćivanje kulturnog života grada. “Želim mažoretkinjama čestitati ovih 15 godina, vjerujem kako će ih biti još mnogo. Želim zahvaliti što već deset godina uljepšavaju Advent u Pleternici, što su ukras i dio ponosa našeg grada, ne samo na ovoj manifestaciji, ne samo na brojnim putovanjima diljem Lijepe naše i Europe nego i na svim ostalim gradskim manifestacijama. Uvijek su podrška i rado se odazivaju na sve događaje koje rade brojne udruge i klubovi na području grada Pleternice,” naglasio je zamjenik gradonačelnice Katić.

Okupljene sugrađane pozvao je na sve ostale aktivnosti koje su pripremljene u sklopu Adventa u njihovom gradu. Uz pleterničke mažoretkinje nastupili su i plesači Plesne sekcije Cvjetića glazbe, djeca iz vrtića te mažoretkinje iz Požege i Jakšića. Slavlje je upotpunio i Djed Božićnjak.

TEKST: S. Pok     FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn