ADVENT U PAKRACU – Zakoračite u blagdane s pravim sadržajima

Datum objave: 10. 12. 2021. | Kategorija: Susreti

PAKRAC- Kako bi najljepše doba u godini bilo još ljepše, ali vas i podsjetilo na svoj istinski smisao- toplinu druženja i bliskosti s dragim ljudima, Grad Pakrac i njegova Turistička zajednica pobrinuli su se za manifestaciju Advent u Pakracu. Navratite i sve do 22.prosinca uživajte u nekom od brojnih ponuđenih sadržaja

Sve smo bliže najsvečanijem dijelu blagdana, Božiću, stoga je i krajnji trenutak za ono istinski važno-toplinu druženja i bliskosti s dragim ljudima. Upravo to, kao i niz zabavnih sadržaja za male i velike pa i cijele obitelji, nudi Advent u Pakracu.

Navratite već ovu subotu, 11. prosinca na središnji gradski trg i zajedno sa sugrađanima, sudjelujte u paljenju treće adventske svijeće nakon čega slijedi nastup KUD-a Seljačka sloga. U utorak, 14.prosinca vrijeme je za muzejsku adventsku radionicu, edukativno zabavan sadržaj u prostoru Gradske vijećnice, dva dana kasnije, u četvrtak 16.prosinca, ciklus pričaonica Pričom kroz Advent u Gradskoj knjižnici, a onda u petak od 16 sati, i ono najiščekivanije – Božićni sajam na gradskoj šetnici.

Paljenje posljednje četvrte advenstke svijeće čeka nas u subotu, 18.prosinca, a u srijedu 22. Božićni koncert učenika Osnovne hglazbene škole Pakrac u prostoru Crkve Uznesenja BDM. Kako bi bili u korak s vremenom suvremenim tehnologijama ali i epidemiološkom situacijom, sve do 25.prosinca nudi i nekoliko on line događanja-Adventski muzejski kalendar i Božićnu poštu-sjajnu akciju poticanja na pisanje i slanje čestitki, divan ali i na žalost gotovo potpuno zaboravljen običaj. Dovoljno razloga za navratiti ovih dana u Pakrac i osjetiti duh blagdana.

TEKST: S. T                  FOTO: D. Pok/ Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn