ADVENT U NAŠEM GRADU – Najdraži vikend u godini provedite u gradu novih doživljaja

Datum objave: 20. 12. 2023. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Advent u našem gradu, najdražeg će vikenda u godini, malim i veliki posjetiteljima ponuditi sve ono po čemu je posljednja godišnja novogradiška manifestacija poznata- raskošno ruho grada, pregršt sadržaja, sjajnu energiju središnjeg gradskog parka i priliku za ugodno druženje s dragim ljudima. Po nove doživljaje navratite u gradski park i osjetite čaroliju jednog od najljepših Advenata u kategoriji malih gradova

Rođendansko-blagdanski, baš onako kako je i zakoračila u mjesec prosinac, Nova Gradiška, grad novih doživljaja, godinu će i zaključiti. S najdražim vikendom, prepunim sadržaja za male i velike, jer Božić je pred vratima, a posljednja godišnja manifestacija Turističke zajednice Grada, još nije ponudila sve ono što je pripremila.

Navratite, stoga, već u petak, 22.prosinca na najljepšu gradsku pozornicu na otvorenom i uz bogatu eno-gastro ponudu, društvu dragih ljudi, raskošno ruho grada i dobru energiju, uživajte u klizanju, a potom i u nastupu ponajboljeg tamburaškog sastava ovih prostora, davorskom Satiru.

Sadržaji Adventa u našem gradu, jednog od najljepših Advenata u kategoriji malih gradova, čekaju vas i dan kasnije, u subotu, 23.prosinca, kada će, nakon što zajedno upalimo četvrtu i posljednju Adventsku svijeću, koncerte održati HPD Graničar i bend Nebeski znak. Badnjak u Novoj Gradiški i ove će godine biti poseban, stoga se potrudite probuditi na vrijeme i već od 10 sati navratiti na tradiconalni doručak koji će glazbenom kulisom pojačati članovi Gradske glazbe. Ukoliko još uvijek niste do kraja isplanirali blagdanski vikend, po nove doživljaje navratite u Novu Gradišku i osjetite čaroliju Božića.

TEKST: S. Tarbuk             FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn