ADVENT U KUTJEVU – Blagdani su ljepši i zabavniji uz klizalište

Datum objave: 15. 12. 2019. | Kategorija: Susreti

KUTJEVO -Znajući kako su blagdani ljepši i zabavniji uz zimske avanture, Grad Kutjevo ove je godine, po uzoru na brojne druge gradove, malim i velikim sugrađanima, po prvi puta poklonio klizalište. Atraktivna zaleđena površina čeka vas na Trgu graševine sve do 12. siječnja.

Advent u Kutjevu ove će godine, na radost malih i onih malo većih, biti sadržajniji i ugodniji no ikada, jer, kako na svečanosti otvorenja reče gradonačelnik Josip Budimir, u gradu je “po prvi puta u povijesti-klizalište”. Smješteno na Trgu graševine, u okviru atraktivnog, blagdanski i obiteljski toplo uređenog kutka, klizalište će, sve do 12.siječnja, spremno dočekivati sve one željne avantura, jer, kad već nema snijega, blagdani su ljepši i zabavniji uz pravu zimsku kulisu.

Za potpunu čaroliju Božića, tu je i gastronomska ponuda, a neće ići ni bez dobrog kuhanog vina, jer ipak je riječ o prijestolnici graševine. Uz priliku za rekreiranjem na zaleđenoj površini, Advent u Kutjevu svojim će sugrađanima i gostima i narednih dana ponuditi niz zabavnih sadržaja, poput priredbe učenika gradske Osnovne škole Zdenka Turkovića u četvrtak, 19.prosinca, zabavno-edukativne radionice za djecu, dan kasnije, u petak, 20.prosinca, a onda i dolaska Djeda Božićnjaka, jer, bez njega nema ni blagdana. Nedjelja, 22.prosinca rezervirana je za božićni koncert i zabavu uz tamburaše, a sadržaja neće nedostajati ni u dane uoči Božića, kada vas domaćini čekaju na izboru najoriginalnijeg medenjaka. Badnjak je već tradicionalno rezerviran za druženje uz girice i medenu rakiju, stoga, s klizaljkama ili bez njih, navratite u Kutjevo i osjetite adventsku atmosferu.

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: D. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn