ADVENT U CERNIKU – Manifestacija s ugođajem

Datum objave: 08. 12. 2018. | Kategorija: Susreti

CERNIK – „Advent u Cerniku“ naziv je prigodne manifestacije koja vas uz božićne blagdane ali i povodom velikih 750 godina mjesta, 14. i 15.prosinca, uz brojne sadržaje „ s ugođajem“ očekuje na Franjevačkom trgu. Dobro došli!

Prosinac će ove godine u Cerniku biti poseban. Zalužuje to velika 750.godišnjica mjesta, a red je i na pravi način, u društvu prijatelja i dragih ljudi, pripremiti se za Božić. „Advent u Cerniku“ naziv je nove prigodne manifestacije koja će, svima koji navrate u Cernik 14. i 15.prosinca, ponuditi sve ono najbolje cerničko-dobru hranu, dobro kuhano vino, vrhunske ćuptete i dobru glazbu! Kako uz sve obilje, ne bi ostali gladni ni umjetnosti, domaćini će prirediti i izložbu povijesnih fotografija i mjesnih dokumenata, kako kažu- po prvi puta u Cerničkom sokačiću.

Uz dokazano vrhunsko gostoprimstvo, za istinski slavonski i blagdanski ugođaj, uz domaćine će se pobrinuti i Krunoslav Kićo Slabinac koji 14.prosinca od 20.30 posjetitelje čeka na Franjevačkom trgu. Dobro došli na „Advent u Cerniku“!

TEKST: S. T.      FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn