ADVENT S LEGENDAMA U VELIKOJ- Humanitarna priredba okupila više od 350 posjetitelja

Datum objave: 16. 12. 2018. | Kategorija: Susreti

VELIKA – Tradicionalna predblagdanska priredba s humanitarnom notom koja se ove godine u Velikoj održala po deseti put, okupila je više od 350 posjetitelja, a sav prihod organizatori su namijenili obitelji pokojnog glazbenika Đordania Seiferta Đanija.

Đordani Seifert Đani preminuo je iznenada proteklog ljeta, a dugi niz godina svirao je harmoniku i klavijature sa brojnim sastavima pa i sa “Veličkim legendama”. Stoga su Veličani odlučili daVeličane ovogodišnju 10. humanitarnu priredbu „Advent s Legendama“ posvete njegovoj obitelji prikupljajući sredstva za kupovinu harmonike Đanijevom sinu Karlu koji ide očevim stopama.

“Hvala svima za osjećaj zajedništva i potpore, okupili su se i članovi „Veličkih legendi“ koji kao sastav više ne djeluju, a Đani će ostati trajno u našim srcima kao prijatelj i vrstan glazbenik,” rekao je pozdravljajući više od 350 posjetitelja u punoj dvorani Društvenog doma Tomislav Galić, predstavnik Turističke zajednice općine Velika. Organizaciju priredbe pomogli su poduzetnici veličkog kraja, zatim glazbeni sastavi, a priređena je i tombola.
Svoj doprinos dali su TS „Zlatna  dolina“ iz Požege i zabavni band „Zlatne strune“ koji su nastupili besplatno.

TEKST: S. P./ D.K.        FOTO: D. Mirković

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn