9. MULTIPAK – Zahvaljujući Multipaku Pakrac ponovno postaje središte HI FI, audio i video svijeta

Datum objave: 11. 9. 2021. | Kategorija: Lifestyle

PAKRAC – Pakrac će od 13. do 18. rujna biti domaćin Multipaka – najveće regionalne multimedijalne HI FI, audio i video izložbe, uz brojne druge zanimljive prateće sadržaje. Središnji događaj je velika HI FI izložba koja je na rasporedu u petak 17. i subotu 18. rujna. Predstavit će se 36 izlagača iz cijele Europe, neki visokokvalitetni uređaji će biti premijerno prikazani u Hrvatskoj, a postava ovogodišnje HI FI instalacije koja će biti predstavljena vrijedna je oko 3 milijuna kuna

Pred vratima je deveti po redu Multipak – najveća regionalna multimedijalna izložba koja je pokrenuta 2012. godine i koju zajednički organiziraju Robertoshop trgovina, Muzej Grada Pakraca i Gradska knjižnica Pakrac, uz potporu Grada Pakraca.
Ovaj multimedijalni festival u sklopu kojega posjetitelji u Pakracu imaju prilike uživati u jednoj od najvećih audio-video izložbi u ovom dijelu Europe, ali i u raznim drugim sadržajima kao što su koncerti, radionice, predavanja, projekcije dokumentarnih filmova, bit će održan u Pakracu od 13. do 18. rujna.

Središnji događaj svakako je velika HI FI izložba koja je na rasporedu u petak 17. i subotu 18. rujna. Predstavit će se 36 izlagača iz cijele Europe, neki visokokvalitetni uređaji će biti premijerno prikazani u Hrvatskoj, a postava ovogodišnje HI FI instalacije koja će biti predstavljena u Pakracu vrijedna je oko 3 milijuna kuna!

Već od ponedjeljka 13. rujna u Pakracu vas očekuju projekcije izvrsnih dokumentarnih filmova, književne večeri, predavanja, radionice, Mini Multipak s programom za djecu i mlade i jedinstveni kviz posvećen isključivo glazbi, koji će u dvorištu kurije Janković biti održan u srijedu 15. rujna s početkom u 18 sati.

Cijeli program možete pronaći na internet stranici https://multipak.hr/hr/program

TEKST: S. Pok               FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn