7.MULTIPAK PAKRAC 2018 – Multipak je otvoren!

Datum objave: 01. 6. 2018. | Kategorija: Kultura

nas 1

PAKRAC – Rečenicom “Multipak je otvoren” koju su u glas izgovorili pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević i inicijator manifestacije Božidar Savi, u Pakracu je službeno otvoren sedmi po redu Multipak, najveća regionalna izložba HiFi opreme, manifestacija bogata popratnim programom koja je postala prepoznatljiva na međunarodnoj razini.

Na ovogodišnjem Multipaku čiji je moto “Slušaj bez predrasuda” sudjeluje 46 tvrtki izlagača iz Engleske, Slovenije, Slovačke, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske koji će svoju opremu predstaviti na središnjoj izložbi i to na nekoliko lokacija u gradu – od muzeja, gradske vijećnice, do prostora tvrtke Roberto Shop koja u manifestaciji sudjeluje kao partner. “Hvala što nam pomažete tako dobro ozvučiti Pakrac,” rekla je ravnateljica muzeja i članica organizacijskog tima Jelena Hihlik dodajući kako su ponosni na bogatstvo sadržaja ovogodišnje manifestacije po kojima se ona izdvaja od prethodnih.

hih

I Božidar Savi izrazio je ponos i zadovoljstvo uz napomenu kako je ovogodišnji broj izlagača apsolutni rekord. “Očito je da se nešto dobro radi, a po broju izlagača očito je i da se radi kvalitetno. Hvala Gradu i sponzorima, svima koji sudjeluju jer svake godine dižemo ovu manifestaciju na jednu višu razinu,” rekao je Božidar Savi.

1 2

Gradonačelnica Anamarija Blažević zahvalila jeo organizatorima te izrazila posebno zadovoljstvo zbog uspješnosti javno-privatnog partnerstva između tvrtke RobertoShop ,Grada Pakracai gradskih ustanova. “Cijeli ovaj tjedan već traje Multipak i veliko je zadovoljstvo da su sami Pakračani prepoznali važnost ove manifestacije. Cilj nam je bio približiti ove programe Pakračanima i Lipičanima, ljudima u našoj okolici.Ljestvica je visoko podignuta, možete očekivati kako ćemo rasti, uvijek imati nešto novo. Vrlo sam ponosna što je upravo u Pakracu najveća HiFi izložba u regiji i šire,” rekla je gradonačelnica Blažević.

sredina

Uz središnju izložbu, tu je i niz različitih zbivanja i radionica koje program čine zanimljivim i edukativnim kako bi svoj interes pronašla i ona publika koja nije najčešća na standardnim zbivanjima u gradskim kulturnim ustanovama.
Program Multipaka pogledajte  OVDJE

TEKST: S. Pok      FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn