50.OBLJETNICA ŽUPE U KUZMICI – Slavlje uz kulturno-umjetnički program i bogatu gastro ponudu

Datum objave: 27. 9. 2018. | Kategorija: Susreti

KUZMICA – Od 23. rujna do 29. rujna Župa Sv. Kuzme i Damjana u Kuzmici proslavlja 50. obljetnicu svoga osnutka. Završna svečanost s nastupom brojnih kulturno-umjetničkih društava održat će se u subotu, 29. rujna na stadionu u Kuzmici.

“Ponosni susjedi i susjede ove naše prelijepe župe: Prije pedeset godina naša župa se odvojila od ostatka požeštine te postala samostalna župa Svetog Kuzme i Damjana. Pedeset godina nakon mi kao vjerni župljani želimo obilježiti obljetnicu osnutka na najljepši mogući način, a to je u duhu zajedništva sa dva pečena vola!! Uz pomoć Grada Pleternice, Župe, naših vrijednih obrtnika, poduzetnika, te više manjih sponzorstva i donacija osigurali smo sve potrebno kako bi zajedno proslavili obljetnicu,2 pozivaju organizatori na službenoj facebook stranici.

Program na stadionu u Kuzmici počinje u 16:30 sati, a nastupit će KUD “Orljavica” Kuzmica, KUD “Slavonija” Jakšić, KUD “Orljava” Pleternica, KUD “Poljadija” Grabarje, KUD “Svilenka” Buk, KUD “Rama” Pleternica i KUD ” Požeška dolina” Požega uz Tamburaški sastav Bisernica.

TEKST: S. P.       FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn