5. SUSRET PJEVAČKIH SKUPINA “DRUM DRUMILA” – Susret pjesme, izvrsnosti, prijatelja i izvornosti

Datum objave: 13. 10. 2022. | Kategorija: Susreti

BRODSKI STUPNIK – Pjevačka skupina Drumarice Brodski Stupnik, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Meridiana Slavonica, jer turizam je i tradicijska baština, u subotu, 15.listopada, organizira 5. susret pjevačkih skupina “Drum drumila”

Stavljajući u prvi plan pjesmu i vokalnu izvrsnost, čuvajući izvornost i staru Slavoniju, pjevačka skupina Drumarice Brodski Stupnik, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Meridiana Slavonica, jer turizam je i tradicijska baština, u subotu, 15.listopada, organizira 5.susret pjevačkih skupina “Drum drumila”.

Uz organizatorice i domaćice, na druženju pjesme i prijatelja koje će okupiti pjevačke skupine iz nekoliko županija, predstavit će se Udruga za očuvanje kulturne baštine Jasenovac, Muška pjevačka skupina KUD-a Drenjanci iz Drenja, ŽPS KUD-a Šokadija Šumeće, KUD Bektež iz Bekteža, Ženska klapa Certissa iz Đakova, ŽPS KUU Marijan Lanosović Orubica, te MPS Starotopoljani, Staro Topolje. Na susret s dobrodošlicom pozivaju sve poklonike folklora i izvornog pjevanja, a znajući organizatore, dobar provod je zajamčen.

TEKST: S. T.               FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn