24.ORIOVAČKA FIŠIJADA – Ugodna gastro natjecateljska subota u Oriovcu

Datum objave: 14. 6. 2022. | Kategorija: Susreti

ORIOVAC – Imate li dobru ekipu, vjerujete li u vlastite kulinarske sposobnosti i umijeće pripemanja fiša, još uvijek nije kasno da se prijavite i pokažete što znate na 24. Oriovačkoj Fišijadi. Vidimo se u subotu, 18. lipnja od 16 sati u središnjem mjesnom parku

Iako je još uvijek nema dovoljno često na našim jelovnicima i stolovima, riba je specijalitet koji se rijetko odbija. U njenoj promociji posljednjih godina značajno pomažu i Fišijade, amaterska natjecanja u pripremi ove sve popularnije “riblje juhe” kakvo će se po 24. puta, u subotu, 18.lipnja, u organizaciji ŠRU Šaran, dogoditi u Oriovcu. Imate li dobru ekipu i provjereni recept i pri tom vjerujete u vlastite kulinarske sposobnosti, još se uvijek stignete prijaviti jer krajnji je rok u četvrtak, 16.lipnja.

Odlučite li sudjelovati, sve što je potrebno je okrenuti broj 098/928-1869, Josip Kovačević ili 098 279 017 Danijel Boranić i zakazanog dana pojaviti se u središnjem mjesnom parku u Oriovcu, isključivo s dobrom voljom i pripremljenih 100 kuna kotizacije, jer ribu, stol, drva ali i bogate nagrade, osigurava organizator.

Ukoliko vam je, pak draže, ugodno druženje i neopterećeno degustiranje, navratite i uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi, odličnoj atmosferi za cijelu obitelj i nastupu Tamburaškog sastava Lengeri iz Davora. Domaćini vas s dobrodošlicom čekaju na Oriovačkoj Fišijadi. Dobro došli!

TEKST: S. T.             FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn