24.FIŠIJADA U POŽEGI – Riblji specijaliteti, dobra zabava i dobre vibracije

Datum objave: 25. 8. 2018. | Kategorija: Susreti

fis 1

POŽEGA – U organizaciji Turističke zajednice Grada Požege u Parku kod Orljave i ove će se godine, u sklopu Aurea festa održati tradicionalna Fišijada. Natjecanje u kuhanju fiš paprikaša održat će se 31. kolovoza, a požeška Fišijada ove je godine privukla više od 60 natjecatelja iz cijele Slavonije.

Već dugi niz godina u Požegi, za vrijeme Festivala krajem kolovoza i početkom rujna, redovito dolaze gosti i uživaju u tradicionalnim specijalitetima Požeštine.  Aurea Fest Požega je festival koji svake godine mami na tisuće posjetitelja, no gosti ne dolaze samo radi dobre tamburaške glazbe, jesenskih plodova i vina već i na tradicionalnu, Požešku fišijadu.

fisss
Uz natjecatelje koji se kroz prvi dio programa natječu u spremanju ribljeg paprikaša, posjetitelje očekuju brojni riblji specijaliteti pripremljeni na tradicionalne načine te niz igara iznenađenja poput hvatanja šarana u specijalno uređenom jezeru.  Dobra zabava s požeške Fišijada u petak se nastavlja dobrim vibracijama na glavnom požeškom Trgu sv. Trojstva uz Aurea fest Popularne glazbe od 20:30 sati.

TEKST: S. P.     FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn