23. MOTO SUSRETI STRMAC – Strmac “okupirali” mnogobrojni domaći i inozemni posjetitelji 23. Moto susreta

Datum objave: 12. 7. 2021. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Drugi vikend u mjesecu srpnju izletište Strmac kraj Nove Gradiške već je godinama obavezna destincija bikera iz svih dijelova Hrvatske. Zaljubljenici u brzine, oktane i žestoki zvuk rock and rolla potvrdili su to i ovaj vikend pridruživši se tradicionalnim 23. Moto susretima koje je obilježio i spektakularni koncert vječno mlade ekipe Zabranjenog pušenja

Jedva dočekavši povratak na staro normalno, Strmac, poznato izletište kraj Nove Gradiške, i ove su godine, drugi vikend u mjesecu srpnju, “okupirali” mnogobrojni zaljubljenici u brzine, oktane i žestoki zvuk rock and rolla, pristigavši na tradicionalne, 23.Moto susrete u organizaciji lokalnog Moto kluba. Sudeći po atmosferi, i ovogodišnje je druženje potvrdilo kako je riječ o manifestaciji koja se ne propušta, stigli na dva, četiri ili bez kotača uopće.

Nakon uvodnog petka zaokruženog nastupima domaćih Rockera i benda Eredin & Stage Six, subota je, tijekom dana, posjetiteljima ponudila nezaobilazne moto igre i sexy dance show, a potom, u večernjim satima i sjajnu zabavu u režiji Jocker Banda i dragih gostiju iz Slovenije- The Unimogs-a. Za vrhunac spektakla ove su godine bili zaduženi majstori dobrog provoda, sarajevske legende Zabranjeno pušenje, a uz domaće i gostujuće glazbenike, posjetitelje je s dobrodošlicom, u ime domaćina, Općine Cernik, na svom terenu, pozdravio i načelnik Vitomir Žakić.

TEKST: S.T          FOTO:  demosmedia.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn