23. MOTO SUSRETI STRMAC NOVA GRADIŠKA – Spremni za oktanski vikend spektal?

Datum objave: 09. 7. 2021. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Zaljubljenici u brzine, oktane i žestoki zvuk rock and rolla doći će na svoje ovaj vikend, 9.i 10.srpnja. Sve je spremno za tradicionalne 23.Moto susrete na Strmcu. Zaboravite na kratko stres i svakodnevicu i budite spremni na novi spektakl u režiji Moto kluba Nova Gradiška

Nakon, ni malo jednostavne 2020., svima nam je potrebno opuštanje. Osim toga, ljetne vrućine zahtjevaju bijeg iz grada, stoga, oslobodite vikend i svakako se nacrtajte na Strmcu, jer, sve je spremno za 23.Moto susrete, 9.i 10.srpnja. I ovogodišnji, tradicionalni spektakl u režiji Moto kluba Nova Gradiška, zaljubljenicima u brzine i oktane ponudit će niz zanimljivih sadržaja, omogućujući dobru zabavu i svima ostalima, jer, za dobar provod pobrinut će se i respektabilna glazbena imena.

Uz moto igre i neizostavni sexy dance show, atmosferu će do vrelišta, uz domaće snage Jocker banda i starih prijatelja Nove Gradiške, slovenske ekipe The Unimogsa, podići i dobro staro Zabranjeno pušenje, vraćajući nas, svojim nezaboravnim hitovima, u neka davna nostalgična vremena. Navratite li na Strmac u petak, 9.srpnja, bit će vam potrebna tek lova za pivo, dok će vas subotnji izlazak, izuzev bikera koji su oslobođeni plaćanja, koštati simboličnih 40 kuna. Sve ostale informacije potražite na facebook stranici Moto kluba Nova Gradiška ili samo navratite. Hladovina Strmca spremno čeka!

TEKST: S. T              FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn