21. MEĐUNARODNI OLDTIMER SUSRET NOVA GRADIŠKA – Stigli na dva, četiri ili bez kotača, svi ste dobro došli!

Datum objave: 02. 7. 2021. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Zaljubljenici u tehniku, poklonici vintage-a i dobrih starih prohujalih vremena ovu će subotu, 3.srpnja, doći na svoje. Sve je spremno za 21. Međunarodni old timer susret Nova Gradiška u organizaciji OTK Classic 99. Stigli na dva, četiri ili bez kotača, svi ste dobrodošli!

Povoljne epidemiološke okolnosti, između svih nas ostalih, s posebnim su s nestrpljenjem dočekali i članovi jedinog novogradiškog old timer kluba, jer ljubav prema druženju s istomišljenicima, neobavezna ugodna putovanja i strast prema tehnici dobrih starih prohujalih vremena, ono je što ih pokreće. Potvrdit će to i ovu subotu, 3.srpnja, organizacijom sada već tradicionalnog 21. Međunarodnog old timer susreta. Jedinstvena priča u režiji ekipe “Classic-a 99”, svojevrsni turistički brend Nove Gradiške, upisan u kalendar Hrvatskog old timer saveza i ove će godine u jednom od naših najmlađih gradova dočekati prijatelje i goste iz zemlje i inozemstva, zaljubljenike u vintage vozila na dva i četiri kotača, oktane i vjetar u kosi i po običaju im ponuditi provod za pamćenje.

Jer, uz veliki broj iznimno vrijednih tehničkih primjeraka, novogradiški je old timer “rally” poznat i po vrhunskom slavonskom gostoprimstvu, pomno osmišljenoj trasi i besprijekornoj organizaciji ekipe koja je, u posljednja dva desetljeća, uz kontinuiranu promociju svoga grada, mijenjanje percepcije onih nesklonih starinama, kreiranje niza zanimljivih i nesvakidašnjih manifestacija, za sebe ali i sugrađane osmislila, osnovala, i gotovo u potpunosti, opremila jedinstveni Muzej prometa i tehnike, mjesto s kojeg će ovogodišnji susret i službeno startati.

Nakon početnog okupljanja sudionika, tradicionalne izložbe vozila u središtu grada, predviđenim programom uslijedit će kraća vožnja do Rešetara, Sičica i Dragalića,a potom, u poslijepodnevnim satima i povratak u Novu Gradišku na završno zajedničko druženje. Jer, treba razmijeniti iskustva, dogovoriti naredna gostovanja, pohvaliti se vlastitim metalnim ljubimcima i bude li sreće, pronaći među istomišljenicima pokoji mehanički dio koji baš uvijek nedostaje. Dolazili na dva, četiri ili bez kotača uopće, svi ste dobrodošli, poručuju članovi OTK Classic 99 Nova Gradiška. Vidimo se!

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn