20. RIBARSKE VEČERI U DAVORU – Potvrdile status najboljih u ovom dijelu Slavonije

Datum objave: 09. 8. 2021. | Kategorija: Susreti

DAVOR – Najbolje i najdugovječnije Ribarske večeri u ovom dijelu Slavonije još su jednom opravdale prestižni status okupivši protekli vikend u Davoru nekoliko tisuća posjetitelja. Uz pripremljenih nekoliko tona ribe, organizatori-članovi mjesnog KUD-a Matija Antun Relković, uz potporu Općine i Turističke zajednice Brodsko posavske županije, pobrinuli su se i za dobar provod uz nastupe domaćeg Satira, Damira Kedže i grupe Vigor.

Ribarske večeri u Davoru i ove su godine, u svom 20. izdanju, potvrdile status najboljih i najdugovječnijih, okupivši u pitoresknom posavskom naselju nekoliko tisuća posjetitelja iz cijele Slavonije. Jedinstvena manifestacija u organizaciji mjesnog KUD-a Matija Antun Relković, uz potporu Općine Davor i pokroviteljstvo Turističke zajednice Brodsko posavske županije, uz nadaleko poznatu dobru atmosferu i opjevanu gastronomsku ponudu, posjetiteljima je ponudila i bogat glazbeni program za koji su ove godine, uz domaći Satir, bili zaduženi i Damir Kedžo i osječka grupa Vigor. Čak pet tona ribe koju su, uz organizatore, zajedničkim snagama pripremili i prijatelji iz Orubice, Štitara i drugih posavskih mjesta, brzo je „planulo“, jer tražila se porcija više.

Uz novooborene rekorde i uspješnu prošlost, potvrda je to kako je pred pričom koja na sjajan način spaja tradiciju i gastronomiju, postavlja temelje riječnom turizmu i nudi užitak za sva osjetila, jednako dobra i budućnost. “Članovi Kulturno umjetničkog društva „Matija Antun Relković“, ugostiteljski objekti iz Davora i veliki broj volontera i ove su godine uložili značajan trud želeći spremno dočekati posjetitelje i pružiti im slavonsko gostoprimstvo i nezaboravan provod. Hvala mojim Davorcima i svima koji su nas posjetili i ugodno iznenadili odazivom. Prekrasno je vidjeti prepun trg domaćih ljudi, onih koji su sačuvali godišnji odmor kako bi nas posjetili, kao i brojni prijatelji i poznanici iz susjednih općina”, rekao je, iznimno zadovoljan manifestacijom, načelnik Općine Davor Đuro Anđelković.

TEKST: S. T.         FOTO:demosmedia.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn