2.SMOTRA STVARALAŠTVA DJECE I MLADIH – Manifestacija koja promovira znanje i kreativnost

Datum objave: 28. 5. 2018. | Kategorija: Društvo

PLAKAT

NOVA GRADIŠKA – Promičući vrijednosti Grada-prijatelja djece, afirmirajući znanje i kreativnost, grad Nova Gradiška i Pučko učilište MA Relković, u suradnji s gradskim osnovnim i srednjim školama, u utorak, 29. svibnja organiziraju 2.Smotru stvaralaštva djece i mladih.

Želeći predstaviti ali i javno nagraditi najbolje od najboljih, nagrađene učenike koji su svoj grad i školu, uspješno predstavljali na natjecanjima u zemlji i inozemstvu, Grad Nova Gradiška i Pučko otvoreno učilište Relković, u suradnji s obje gradske osnovne i tri srednje škole, drugu će godinu za redom organizirati Smotru stvaralaštva djece i mladih. Riječ je o manifestaciji koja je, u svom prvom izdanju, naišla na sjajan prijem malih i velikih Novogradiščana, kreativnom programu sastavljenom od dramsko-recitarskih, plesnih, likovnih i glazbenih točaka, presjeku nagrađivanog i najboljeg iz glazbenog, dramskog i literarnog stvaralaštvu, tijekom protekle školske godine.

Na smotri će se predstaviti kreativni i nadareni učenici gradskih osnovnih škola“ Mato Lovrak“ i „Ljudevita Gaja“, gimnazijalci i srednjoškolci Elektrotehničke i ekonomske i Industrijsko obrtničke škole, pa je red i podržati ih.Tako se, na kraju krajeva, promiču i vrijednosti Grada-prijatelja djece i afirmiraju znanje i kreativnost. Smotra stvaralaštva djece i mladih očekuje vas u Domu kulture, u utorak 29. svibnja.

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn