2. BRESTOVAČKA FIŠIJADA – Gastro natjecateljsko druženje i dobra zabava

Datum objave: 29. 5. 2023. | Kategorija: Susreti

BRESTOVAC – U susret prazniku i slobodnom danu, uz, na sreću, povoljne meterološke prilike i ugodne temperature, članovi ŠRU Klen Brestovac uspješno su, na prostoru vlastitog ribnjaka, organizirali 2. Brestovačku fišijadu. Ugodno gastro natjecateljsko druženje okupilo je 35 ekipa s područja Požeško slavonske županije, ali i goste iz Čajkovaca i okolice Vukovara

Poklonici dobrog druženja, ugodne atmosfere i ukusne gastronomske ponude, u susret prazniku i slobodnom danu, okupili su se, u režiji članova ŠRU Klen Brestovac na 2.brestovačkoj fišijadi. Događaj s tradicijom koji, ni prošle godine, sjećaju se svi koji su navratili, nisu omeli ni kiša ni svježih 10-ak stupnjeva, ove je godine, u svom drugom izdanju, na ribnjaku u Starom Brestovcu, okupio 35 mahom domaćih ekipa s područja Požeško slavonske županije, ali i goste iz Čajkovaca i okolice Vukovara, spremne “ukrstiti” kuhače i dobro se zabaviti.

Uz domaćine zadužene za sjajnu atmosferu, spreman je i šator, iako će vremenski uvjeti ovaj put, čini se, ići na ruke i gostima i organizatorima, a za sada, sve ide “kao po špagi”, kaže predsjednik Udruge Ivan Đurčević. Stručni ocjenjivački sud nagradio je najbolje, a nagrade  su osvojili fiš majstori iz Športsko-ribolovne udruge “Veličanka” iz Trenkova koji su došli s čak tri ekipe. Treće mjesto osvojio je Ivan Jerković, drugo mjesto Vjekoslav Bajić, a prvo mjesto Mario Matijević.

Kako bi kuhanje bilo što ugodnije pobrinuo se DJ Pavka, “majstor za mix pultom”, a potom i TS Žute dunje, jer nakon dobre večere, valja se zabaviti uz tamburaše.

TEKST: S. Tarbuk               FOTO: Dorian Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn