15. INVENTUM U ILOKU – Međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih

Datum objave: 01. 10. 2021. | Kategorija: Susreti

ILOK – Udruga inovatora „Tesla“ Ilok i ove godine, uz suorganizaciju Grada Iloka i Udruge inovatora Hrvatske održava Inventum, jubilarni 15. međunarodni sajam  inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih.

U tijeku su pripreme za ovogodišnji jubilarni 15. međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih INVENTUM 2021 koji će se održati u prostoru Sportske dvorane Tehnikum u Iloku od 08. do 10. listopada 2021. godine. Organizator sajma je Udruga inovatora Tesla Ilok, a suorganizatori Udruga inovatora Hrvatske i Grad Ilok uz potporu Vukovarsko-srijemske Županije te mnogih sponzora, donatora i institucija koje  podupiru ovu manifestaciju.  Izlagači ne plaćaju kotizaciju.

Prijave su otvorene još do ponedeljka 4. listopada i mogu se poslati na e-mail adresu: info@ui-tesla.hr
Uz prijavu je potrebno poslati kratki opis izloška, kontakte i par fotografija u visokoj rezoluciji.

Sajam će se održati u skladu s preporukom Stožera. Svi sudionici izložbe morat će  imati: potvrdu o primljenoj drugoj dozi cjepiva,  negativan test na COVID- 19 ili potvrdu o ozdravljenju od virusa COVID-19.  Svi izlagači će biti ocjenjeni od strane stručnog žirija, a najbolji će dobiti medalje.

Na INVENTUMU mogu izlagati:
 Inovatori – svih uzrasta sa svojim patentima, inovacijama te inovativnim i kreativnim rješenjima proizvoda.Inovacije  iz gotovo svih područja ljudskog  rada, od znanosti, tehnologije, elektrotehnike, medicine do rekreacije i zabave.
Gospodarstvo i poljoprivreda – izlažu tradicionalne kao i nove proizvode velike i male tvrtke, obrtnici,  obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG-i), kao i svi drugi subjekti povezani sgospodarstvom i poljoprivredom.
Tehničko stvaralaštvo mladih – mladi izlažu svoje kreativne  i inovativne  radove, pojedinci, Udruge, škole, zajednice tehničke kulture, klubovi mladih i drugi.

U sklopu sajma održat će se nekoliko predavanja kao i radionica za sve uzraste.

TEKST: S. P.             FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn