13.MOTO SUSRETI U PLETERNICI – Momci i djevojke vatrenog srca, bajkerske vratolomije, dobar rock and roll i sjajni domaćini

Datum objave: 06. 7. 2024. | Kategorija: SLIKE, Susreti

PLETERNICA – Nakon ležernog uvodnog okupljanja uz nastup Fair play banda i Slavoncima omiljene Opće opasnosti, drugi dan 13. Moto susreta u Pleternici, jedne od najprepoznatljivijih i najposjećenijih gradskih priča u organizaciji MK Bulls i Grada Pleternice, obilježili su atraktivni defile sudionika i stunt show. Zabava se nastavlja večeras, uz karlovački The trio i starog rock vuka, Željka Bebeka, stoga dođite, nećete požaliti, “Bullsi” i Pleterničani su sjajni domaćini.

Da je riječ o jednoj od najposjećenijih gradskih manifestacija i završetku “Lipnja u Pleternici” u velikom stilu i ove su godine, 13.put za redom, potvrdili Moto susreti. Okupljanje domaćih ali i stranih zaljubljenika u oktane, druženje, brzu vožnju i dobar rock and roll, počelo je u petak, 5. srpnja, dobrodošlicom domaćina, članova MK Bulls, nakon čega je uslijedila neprospavana noć uz nastup Fair play banda i Slavoncima omiljene Opće opasnosti.

Drugi dan priče koja, zahvaljujući značajnom broju posjetitelja, postaje prepoznata i turistički, obilježili su uvijek atraktivan defile gradskim ulicama kao i neizostavni stunt show, jer, uz ugodnu vožnju s vjetrom u kosi, vozila na dva kotača, u rukama spretnih bajkera, mogu još puno toga.

Zadovoljstvo reakcijom sudionika sjajne oktanske priče ali i gostiju i posjetitelja Pleternice, s pravom su iskazali direktorica TZ, Ivana Ketović Marjanović i prvi među “Bullsima”, predsjednik “Flac”, poželjevši svima dobar provod, potvrđujući se kao već dokazano dobri domaćini.

“Prijatelji po motoru”, istomišljenici iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja, Pleterničani i Pleterničanke, gosti iz susjednih županija, s motorom ili bez njega, kao i svi oni koji su propustili uvodni dio, u dobrom provodu i kvalitetnom programu moći će uživati i do ranih jutarnjih sati u nedjelju, jer , čim padne mrak, slijedi nastup karlovačkog The tria, a potom i starog rock vuka, Željka Bebeka, stoga, navratite i uvjerite se zašto su Moto susreti u Pleternici događaj koji se ne propušta. I tako već 13. put!

TEKST: Simonida Tarbuk                        FOTO: Dorian Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn