13. KUKURUZIJADA U GORNJIM ANDRIJEVCIMA – Večer folklora, pečenjaka i prave slavonske zabave

Datum objave: 06. 8. 2021. | Kategorija: Susreti

GORNJI ANDRIJEVCI – Zaljubljenici u tradiciju, bogatstvo i ljepotu stare Slavonije, ovu bi subotu, 7. kolovoza, trebali put Gornjih Andrijevaca gdje je sve spremno za još jednu, 13.po redu Kukuruzijadu. Jedinstvena manifestacija u organizaciji mjesnog KUD-a Slavonija, posjetiteljima će, uz smotru folklora i bogatu tombolu, ponuditi i pečenjake, dok će o vrhunskoj atmosferi brinuti Stjepan Jeršek Štef i tamburaški sastav Rubato.

Tražite li izvornu Slavoniju, raskoš i bogatstvo tradicije i zvuke tamburice, ovu bi subotu, 7.kolovoza, trebali put Gornjih Andrijevaca, naselja u Općini Sibinj, gdje je sve spremno za još jednu, 13.po redu Kukuruzijadu. Jedinstvena je to manifestacija u organizaciji mjesnog KUD-a Slavonija koja će posjetiteljima i ove godine, uz neizostavnu smotru folklora i bogatu tombolu, ponuditi i užitak u pečenjacima, dok će o dobroj amosferi do ranih jutarnjih sati brinuti Stjepan Jeršek Štef i tamburaški sastav Rubato.

Uz domaćine, vjerne čuvare narodne baštine, podmladak KUD-a Slavonija, na večeri folkora predstavit će se i društva iz Bebrine, Grgurevića, Šumećeg, Gundinaca, Vrpolja i Starih Perkovaca. Skupite ekipu, nabacite šešir na čelo i pravac Gornji Andrijevci na Kukuruzijadu! Organizatori jamče sjajnu večer!

TEKST: S. T             FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn