12. ADVENT U NAŠEM GRADU OTVORIO VRATA – Manifestacija s tradicijom koju prepoznaju i u susjednim zemljama

Datum objave: 21. 12. 2018. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Iako se vlastitim božićnim sajmom mogu pohvaliti brojna mjesta i gradovi, malo ih je s desetljetnom tradicijom, a još manje onih osmišljenih po uzoru na najstariji, najbolji i najpoznatiji, poput Adventa u našem gradu. Stoga, umjesto u Beč, navratite u Novu Gradišku i uživajte u mirisima i okusima blagdana. 12.Advent u našem gradu otvorio je vrata posjetiteljima.

Točno u podne, 12.godinu za redom, novogradiški božićni sajam, otvorio je vrata posjetiteljima. Uz raspjevane glasove najmlađih, polaznike Dječjeg vrtića, službene pozdrave organizatora, direktorice Turističke zajednice grada, Dinke Matijević i zamjenice gradonačelnika, Ivane Trupina i ukusni domjenak za sve koji su, s puno truda, pripremile mlade, stručne „ugostiteljske snage“, učenici Industrijsko obrtničke škole.

Veći i sadržajniji nego ikada, međunarodnog karaktera, s čak 70 izlagača iz Brodsko posavske, Požeško slavonske i Osječko baranjske županije i susjedne Bosne i Hercegovine, Advent u našem gradu u dva će dana trajanja, uz priliku za kupovinom kreativnih, autohtonih proizvoda i ugodne susrete s dragim ljudima, posjetiteljima ponuditi i niz kulturno zabavnih sadržaja, nastupe lokalnih udruga i društava, kreativne radionice i igraonice, kao i mogućnost druženja s Djedom Božićnjakom, jer i on će, s punim vrećama poklona, kako je i običaj, navratiti.

Učinite to i vi i birajte između ponuđenog obilja. Mirisi i okusi blagdana čekaju vas u prostoru Društvenog doma sve do subote, 22.prosinca, do 19 sati. I ne morate ove godine do Beča, Nova Gradiška je bliže, a 12. Advent u našem gradu sve što od božićnog sajma trebate!

TEKST: Simonida Tarbuk      FOTO: Dorian Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn