11. MOTO SUSRETI U PLETERNICI – Dva dana u znaku oktana i dobrog rock and rolla

Datum objave: 21. 5. 2022. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Nakon dobrog rock and roll uvoda za koji su se pobrinuli Cota G4 i Opća opasnost, drugi dan 11.Moto susreta u Pleternici, obilježili su tradicionalni defile ulicama grada, uvijek zanimljiv stunt show te cjelonoćna zabava na pleterničkom hipodromu.

Zaljubljenici u brzine, dobar rock zvuk i još bolju atmosferu pristigli iz svih krajeva Hrvatske ali i susjednih zemalja, ovaj su se vikend okupili u Pleternici na 11.Moto susretima. Jedna od najposjećenijih tradicionalnih gradskih manifestacija u organizaciji Moto kluba „Bulls“ i Grada Pleternice, nakon dvogodišnje pandemijske stanke ove je godine u dva dana trajanja, posjetiteljima ponudila nekoliko kvalitetnih koncerata, moto igre, bajkerske vratolomije i priliku za nezaboravan provod.

Prvi dan susreta, petak, 20.svibnja, uz okupljanje i doček gostiju, bio je u znaku nastupa benda „COTA G4“ i ” Opće opasnosti”. Drugi dan, uz degustaciju bajkerskog ručka, otvorio je tradicionalni moto defile ulicama Pleternice i stunt show na kojem je nastupio Matija Podhraški iz Kutine, vlasnik Guinessovog rekorda u vožnji motora na glavi te europski prvak u najduljoj vožnji na prednjem kotaču.

“Došli su nam prijatelji iz cijele Hrvatske, ali i iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađrske, Slovenije i Njemačke. Organizirali smo program kojim želimo počastiti naše goste, ali i naše sugrađane iz cijele Požeško-slavonske županije, jer to je nešto što se ne viđa svaki dan.2 rekao je predsjednik MK Bulls Flamenko Senjak.  Uz moto igre na Hipodromu, ludu cjelonoćnu zabavu osigurali su Kiler face i Zabranjeno pušenje.

TEKST: Simonida Tarbuk                       FOTO: Dorian Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn