10.MOTO SUSRETI U PLETERNICI – Vikend oktana i dobrog rock and rolla

Datum objave: 18. 5. 2019. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA -Nakon uobičajeno dobrog glazbenog uvoda, jer rock and roll se oduvijek posebno dobro slagao s oktanima, za koji su se ove godine pobrinuli Brkovi i Alen Islamović, drugi dan 10.Moto susreta u Pleternici, obilježili su tradicionalni defile ulicama grada te uvijek zanimljiv stunt show u kojem su vještinu i umijeće balansa pokazali članovi Mađarskog juniorskog tima.

Zaljubljenici u brzine, dobar rock zvuk i još bolju atmosferu pristigli iz svih krajeva Hrvatske ali i susjednih zemalja, ovaj su se vikend okupili u Pleternici na 10.Moto susretima. Jedna od najposjećenijih tradicionalnih gradskih manifestacija u organizaciji „domaćeg“ Moto kluba „Bulls“ i Grada Pleternica, ove su godine u dva dana trajanja, posjetiteljima ponudili nekoliko kvalitetnih koncerata, moto igre, bajkerske vratolomije i priliku za nezaboravan provod.

Nakon uobičajeno dobrog glazbenog uvoda, jer rock and roll se oduvijek posebno dobro slagao s oktanima, za koji su se prve večeri, u petak 17.svibnja, pobrinuli Brkovi i Alen Islamović, drugi dan manifestacije, nakon bajkerskog graha, „otvorio“ je tradicionalni defile ulicama grada, a potom i uvijek zanimljiv stunt show u kojem su vještinu i umijeće balansa, pokazali članovi Mađarskog juniorskog tima. 10.Moto susrete u velikom će stilu zaključiti veliki Goran Bare koji će, zajedno sa svojim Majkama, nastupiti nakon predgrupe Captain Supersport.

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: D. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn